Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Děkujeme za zájem o naše služby. Ochranu Vašich osobních údajů bereme zcela vážně, a proto usilujeme o to, aby návštěva našich webových stránek pro Vás byla bezproblémová. Toto prohlášení Vás seznámí se způsobem zpracování, skladování a využívání údajů, které firma Akcento s.r.o. o svých zákaznících či uživatelích internetových stránek sbírá a schraňuje.

Provozovatel webu je společnost Akcento, s.r.o. se sídlem Praha 8 - Libeň, Podlipného 943/7, PSČ 18000, IČ 24267635, vedená Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 199001 (dále jako “Provozovatel” nebo “Správce”).
Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. (Zákon o ochraně osobních údajů) a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce. Určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.


Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to zejména z následujících důvodů:

Poskytování služeb a plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno a příjmení, e-mail, telefon, případně další osobní informace potřebujeme k plnění smlouvy či zpracování Vašeho dotazu.

Webové stránky akcento.cz mohou shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí které se tito uživatelé k internetu přihlašují, datum a čas jejich přístupu na daný web, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty či internetovou adresu, ze které se na akcento.cz uživatelé přímo připojili. Tyto informace slouží ke zlepšení tohoto webu, jeho správě a analýze trendů.

Marketing – zasílání informací o našich seminářích
Vaše osobní údaje (jméno, příjmení a e-mail), využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení – nabídek seminářů.

Tyto informace uchováváme po dobu 3 let.

Tento souhlas můžete odvolat zasláním textu „Nezasílat“ nebo „Odhlásit“ na emailovou adresu zc.otnecka@eranimes.

Vezměte na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Vzít souhlas kdykoli zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • The Rocket Science Group, LLC – provozovatel marketingového nástroje Chimpmail.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.